Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Mammoet Lanserar Vaerldens Stoersta Landbaserade Kran Med Potential Foer Kaernkraftsprojekt

Mammoet lanserar världens största landbaserade kran - med potential för kärnkraftsprojekt

Mammoet lanserar PTC 350 DS

Mammoet har lanserat världens största landbaserade kran, PTC 350 DS. Kranen har en lyftkapacitet på 3.500 ton och en maximal lyfthöjd på 200 meter. Den är designad för att hantera tunga lyft i olika branscher, inklusive förnybar energi, petrokemi och kärnkraft.

Kranens funktioner och kapacitet

PTC 350 DS är utrustad med en rad avancerade funktioner, inklusive ett modulärt torn som möjliggör snabb montering och demontering. Den har också ett unikt ballasttransportsystem som minskar transportkostnaderna och förbättrar säkerheten. Kranens lyftkapacitet på 3.500 ton gör den idealisk för tunga lyft, som att installera vindturbiner och kärnkraftskomponenter.

Potential för kärnkraftsprojekt

Mammoet ser en betydande tillväxtpotential för PTC 350 DS inom kärnkraftsindustrin. Kranen är designad för att hantera tunga komponenter, som reaktortryckkärl och turbiner. Den har också kapacitet att lyfta och montera komplexa strukturer, som inneslutningstankar. PTC 350 DS kan bidra till att förbättra säkerheten och effektiviteten vid kärnkraftsprojekt.

Marknadsledande med innovativa lösningar

Mammoet är en global ledare inom tillhandahållande av lyft- och transportlösningar. Företaget har en lång historia av innovation och har lanserat flera banbrytande kranar genom åren. PTC 350 DS är ytterligare ett exempel på Mammoets engagemang för att utveckla innovativa lösningar som möter kundernas behov.

Slutsats

Mammoets lansering av PTC 350 DS är ett betydande steg framåt inom branschen för lyftutrustning. Kranens exceptionella kapacitet och mångsidighet gör den till ett värdefullt tillskott för ett brett spektrum av branscher, inklusive kärnkraft. Mammoet är väl positionerat för att dra nytta av den växande efterfrågan på tunga lyftlösningar i takt med att industrier över hela världen söker nya sätt att förbättra effektiviteten och säkerheten.


Comments